Inspirats en Gustav Klimt

¿Artista es fa o es neix?

No sabria respondre't, el que sí sé és que Klimt, des de ben petit, va saber que l'art seria la seva vida.

I així va ser.

Amb un talent que no va passar inobservat, va cursar estudis d'art i de seguida va obtenir un gran reconeixement per les seves obres.

De fet, va fundar al costat d'altres 19 artistes la Wiener Sezession. Tenien com a objectiu exportar l'art fora del món acadèmic.

Només va ser el dol per la mort del seu pare i germà a parar-li en sec i abandonar l'art només durant uns anys.

D'ell es pot destacar la seva gran perseverança.

Filtres actius

L'Arbre de la Vida

59,00 €

Peça inspirada en l'obra "L'Arbre de la Vida" de Gustav Klimt aquesta obra ens mostra el significat de la connexió del cel i de la terra o per altres de la barreja del genere femení amb el masculí.

L'obra està dividida en tres parts l'esquerra representa l'expectativa, el centre s'ubica l'arbre i a la dreta l'anhel.

Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro. 

Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

Mort i vida

59,00 €

Peça inspirada en l'obra "Mort i vida" de Gustav Klimt.

En ella observem la mort, a la zona esquerra de la tela, i està lligada amb un mocador decorat a l'estil Klimt. Porta un ceptre a la mà i encara sense ulls, sembla mirar la dansa de la vida esbossant una macabra somriure. Després d'un ampli espai buit aquí hi ha la vida, amuntegada, caòtica, sempre en moviment, amb nens protegits per l'abraçada de les mares, homes a les seves dones ... Un remolí de cèl·lules, teixits i figures amb els ulls tancats per no veure l'inevitable . Una dona gran penitent en el medi d'aquest conglomerat, sembla comprendre resignada que la mort és un lent procés, tan lent que dura tota una vida.

Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

El Petó

59,00 €

Peça inspirada en l'obra "El Petó" de Gustav Klimt aquesta obra representa el 'sentiment' de la pèrdua d'un mateix que els amants senten. La sensació d'amor ple, fort, sexual i espiritual

El petó està emmarcat en l'inici de l'època moderna, on el concepte de l'erotisme comença a germinar en l'art i en la societat.

Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.