Inspirats en Diego Velázquez

Què dir de Velázquez?

Va ser i és un dels nostres artistes més importants coneguts i estudiat en el món sencer.

Les seves obres es consideren monuments i mouen milers de visitants, que cada any s'acosten a el Museu de l'Prat per veure-les en persona .. Velázquez va ser el pintor de confiança de la cort de rei Fernando IV i les seves obres han escrit la història de la pintura universal.

Un talent sense límits..

Filtres actius

La coronació de la Verge

59,00 €

Peça inspirada en l'obra "La coronació de la Verge" de Diego Velázquez.

No és molt habitual que Velázquez realitzés obres de temàtica religiosa a l'ésser els retrats seva especialitat. En aquesta ocasió li va ser encarregada la Coronació de la Mare de Déu per l'oratori de la cambra de la reina Isabel de Borbó. Així, Maria es col·loca en el centre, Crist a l'esquerra, Déu Pare a la dreta i l'Esperit Sant entre tots dos, formant la Trinitat. La novetat vindria per l'aire de naturalitat que ha insuflat Velázquez a les tres sagrades caps

Mobil de 29x29 cm, fabricat en alumini i ferro.

Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

Las Meninas

59,00 €

Peça inspirada en l'obra "Las Meninas" de Diego Velázquez és la penúltima obra de pintor.

Retrata a la Infanta Margarita envoltada de la seva petita cort. Titulada originalment com L'emperadriu i les seves dames i després La família, va ser catalogada al segle XIX sota el nom de Las Meninas. L'ambient que Diego de Velázquez aconsegueix transmetre en el seu quadre Las Meninas contrasta amb la naturalesa de la família. La família real és considerada inabastable, però Velázquez aconsegueix que l'espectador senti la intimitat d'un ambient familiar.

Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.