El Petó

59,00 €
Impostos inclosos

Peça inspirada en l'obra "El Petó" de Gustav Klimt aquesta obra representa el 'sentiment' de la pèrdua d'un mateix que els amants senten. La sensació d'amor ple, fort, sexual i espiritual

El petó està emmarcat en l'inici de l'època moderna, on el concepte de l'erotisme comença a germinar en l'art i en la societat.

Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

Quantitat

100% secure payments
KlimElBeso
3 Elements
chat Comentaris (0)

També li podria agradar

 • Pomes, pot de gingebre i...

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "Pomes, pot de gingebre i plat a la vora" de Piet Mondrian.

  Realistes i brillants, aquests objectes estan ubicats a l'espai amb un ordre artificial que explica a la perfecció de què està fet cada material, el tacte que té cada textura, d'on ve la llum ... Podríem buscar simbolisme per aquestes 5 pomes, o aquest plat posat dempeus, o aquest pot buit, però sincerament, dubto molt que això sigui rellevant. Aquesta petita aquarel·la és gairebé un experiment.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini, ferro i metacrilat.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

 • La coronació de la Verge

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "La coronació de la Verge" de Diego Velázquez.

  No és molt habitual que Velázquez realitzés obres de temàtica religiosa a l'ésser els retrats seva especialitat. En aquesta ocasió li va ser encarregada la Coronació de la Mare de Déu per l'oratori de la cambra de la reina Isabel de Borbó. Així, Maria es col·loca en el centre, Crist a l'esquerra, Déu Pare a la dreta i l'Esperit Sant entre tots dos, formant la Trinitat. La novetat vindria per l'aire de naturalitat que ha insuflat Velázquez a les tres sagrades caps

  Mobil de 29x29 cm, fabricat en alumini i ferro.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

 • Camp de blat amb corbs

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "camp de blat amb corbs" de Vincent van Gogh, la seva última obra.

  En l'obra ens mostra el seu bell color groc, el qual era el seu preferit. Un groc, retratat d'una manera intensa. Els seus anhels i gustos, són importunats per una banda de corbs, els quals enfosqueixen l'escena. Aquest aspecte sembla incidir en l'obra, ja que es crea un contrast entre el groc predilecte i la foscor que apareix en el cel. És un blau marí, en el qual es veuen tons foscos, els quals li reporten a l'obra un caràcter tenebrós. El cel mostra la tristesa i la solitud contraposada amb l'esperança localitzada en el blat, el qual va marcar l'obra de Van Gogh.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.