Gerro amb dotze gira-sols

59,00 €
Impostos inclosos

Peça inspirada en l'obra "Gerro amb dotze gira-sols" de Vincent van Gogh col·lecció d'Arlés.

Per 1888, Van Gogh estava fart de sentir-se "totalment adormit" a París. Per això, es va dirigir a al sud de França i es va establir a la idíl·lica comuna d'Arlés. Aquí va trobar una major inspiració artística, el que va portar a reprendre la seus temes favorits de Gira-sols. Aquest nou "gust" va donar com a resultat la seva sèrie de Gira-sols d'Arlés, una col·lecció de cinc peces amb estudis d'aquestes flors en gerros. Va pintar les flors amb diversos tons de groc, "demostrant que era possible crear una imatge amb nombroses variants d'un sol color sense perdre eloqüència".

Mòbil L de 40 X 44 cm, fabricat en alumini i metacrilat.

Mòbil XL de 54 x 58 cm, fabricat en alumini i metacrilat.

Tamaño
Quantitat

100% secure payments
VVGGirasoles
10 Elements
chat Comentaris (0)

També li podria agradar

 • El Petó

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "El Petó" de Gustav Klimt aquesta obra representa el 'sentiment' de la pèrdua d'un mateix que els amants senten. La sensació d'amor ple, fort, sexual i espiritual

  El petó està emmarcat en l'inici de l'època moderna, on el concepte de l'erotisme comença a germinar en l'art i en la societat.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

 • Composició A 1923 Blanc,...

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "Composició A 1923 Blanc, Vermell, Groc i Blau" de Piet Mondrian.

  En realitat, no representa res en particular. Mondrian va voler lliurar-li a l'espectador una mena de joc on s'observen les diferents peces i colors. La resta queda a la imaginació de l'observador per crear el que vulgui

  Mòbil de 29x29 cm, fabricat en alumini, ferro i metacrilat.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

 • Las Meninas

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "Las Meninas" de Diego Velázquez és la penúltima obra de pintor.

  Retrata a la Infanta Margarita envoltada de la seva petita cort. Titulada originalment com L'emperadriu i les seves dames i després La família, va ser catalogada al segle XIX sota el nom de Las Meninas. L'ambient que Diego de Velázquez aconsegueix transmetre en el seu quadre Las Meninas contrasta amb la naturalesa de la família. La família real és considerada inabastable, però Velázquez aconsegueix que l'espectador senti la intimitat d'un ambient familiar.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.