Mort i vida

59,00 €
Impostos inclosos

Peça inspirada en l'obra "Mort i vida" de Gustav Klimt.

En ella observem la mort, a la zona esquerra de la tela, i està lligada amb un mocador decorat a l'estil Klimt. Porta un ceptre a la mà i encara sense ulls, sembla mirar la dansa de la vida esbossant una macabra somriure. Després d'un ampli espai buit aquí hi ha la vida, amuntegada, caòtica, sempre en moviment, amb nens protegits per l'abraçada de les mares, homes a les seves dones ... Un remolí de cèl·lules, teixits i figures amb els ulls tancats per no veure l'inevitable . Una dona gran penitent en el medi d'aquest conglomerat, sembla comprendre resignada que la mort és un lent procés, tan lent que dura tota una vida.

Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

Quantitat

100% secure payments
Klimt MuerteyVida
3 Elements
chat Comentaris (0)

També li podria agradar

 • Composició III Vermell,...

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "Composició III Vermell, Groc i blau" de Piet Mondrian.

  Perquè aquests tres colors: Vermell, Groc i Blau? Aquests colors són bàsics o sigui que combinant-es pot crear qualsevol altre color al arc de sant Martí: verd, morat, taronja, i totes les altres ombres al mig. Crear aquests tres colors bàsics és impossible perquè són colors individuals, per això es diuen colors primaris. En aquesta obra els quadrats que contenen aquests colors estan plens d'energia.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini, ferro i metacrilat.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

 • Las Meninas

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "Las Meninas" de Diego Velázquez és la penúltima obra de pintor.

  Retrata a la Infanta Margarita envoltada de la seva petita cort. Titulada originalment com L'emperadriu i les seves dames i després La família, va ser catalogada al segle XIX sota el nom de Las Meninas. L'ambient que Diego de Velázquez aconsegueix transmetre en el seu quadre Las Meninas contrasta amb la naturalesa de la família. La família real és considerada inabastable, però Velázquez aconsegueix que l'espectador senti la intimitat d'un ambient familiar.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

 • Nit Estrellada

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "Nit Estrellada" de Vincent van Gogh.

  L'oli La nit estrellada va ser pintat per l'artista Vincent van Gogh durant el seu internament voluntari a l'hospital psiquiàtric Saint Paul de Mausole. La composició mostra un cel amb dues espirals nebuloses que s'abracen creant la sensació de moviment i fluïdesa. Al cel nocturn, juntament amb les onze estrelles, es troba una lluna creixent de tons groguencs igualment lluminosa, donant la impressió d'un sol en comptes d'una lluna. La torre de l'església i el xiprer són els únics elements que apunten cap al cel. Representen la natura, a la qual ovacionen.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.