La coronació de la Verge

59,00 €
Impostos inclosos

Peça inspirada en l'obra "La coronació de la Verge" de Diego Velázquez.

No és molt habitual que Velázquez realitzés obres de temàtica religiosa a l'ésser els retrats seva especialitat. En aquesta ocasió li va ser encarregada la Coronació de la Mare de Déu per l'oratori de la cambra de la reina Isabel de Borbó. Així, Maria es col·loca en el centre, Crist a l'esquerra, Déu Pare a la dreta i l'Esperit Sant entre tots dos, formant la Trinitat. La novetat vindria per l'aire de naturalitat que ha insuflat Velázquez a les tres sagrades caps

Mobil de 29x29 cm, fabricat en alumini i ferro.

Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

Quantitat

100% secure payments
VelCorona
3 Elements
chat Comentaris (0)

També li podria agradar

 • Mort i vida

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "Mort i vida" de Gustav Klimt.

  En ella observem la mort, a la zona esquerra de la tela, i està lligada amb un mocador decorat a l'estil Klimt. Porta un ceptre a la mà i encara sense ulls, sembla mirar la dansa de la vida esbossant una macabra somriure. Després d'un ampli espai buit aquí hi ha la vida, amuntegada, caòtica, sempre en moviment, amb nens protegits per l'abraçada de les mares, homes a les seves dones ... Un remolí de cèl·lules, teixits i figures amb els ulls tancats per no veure l'inevitable . Una dona gran penitent en el medi d'aquest conglomerat, sembla comprendre resignada que la mort és un lent procés, tan lent que dura tota una vida.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

 • Pomes, pot de gingebre i...

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "Pomes, pot de gingebre i plat a la vora" de Piet Mondrian.

  Realistes i brillants, aquests objectes estan ubicats a l'espai amb un ordre artificial que explica a la perfecció de què està fet cada material, el tacte que té cada textura, d'on ve la llum ... Podríem buscar simbolisme per aquestes 5 pomes, o aquest plat posat dempeus, o aquest pot buit, però sincerament, dubto molt que això sigui rellevant. Aquesta petita aquarel·la és gairebé un experiment.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini, ferro i metacrilat.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

 • Gerro amb dotze gira-sols

  59,00 €

  Peça inspirada en l'obra "Gerro amb dotze gira-sols" de Vincent van Gogh col·lecció d'Arlés.

  Per 1888, Van Gogh estava fart de sentir-se "totalment adormit" a París. Per això, es va dirigir a al sud de França i es va establir a la idíl·lica comuna d'Arlés. Aquí va trobar una major inspiració artística, el que va portar a reprendre la seus temes favorits de Gira-sols. Aquest nou "gust" va donar com a resultat la seva sèrie de Gira-sols d'Arlés, una col·lecció de cinc peces amb estudis d'aquestes flors en gerros. Va pintar les flors amb diversos tons de groc, "demostrant que era possible crear una imatge amb nombroses variants d'un sol color sense perdre eloqüència".

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.